FRI FRAKT PÅ DIN ORDER I HELA SVERIGE!

Vad kan vi hjälpa dig med?


Dagligen får vi in många frågor, och oftast är det många av samma. För att du ska kunna få snabbare hjälp har vi därför listat de vanligaste här nedan.

Webshop


På beställningar till butik har vi normalt produkter på vårt lager som är beläget i Stockholm, Sverige. Kan skickas omgående och då är det normal leveranstid för postpaket som gäller, ca 1-3 arbetsdagar.

Ja, KORP RAZOR må vara ett svenskt företag, grundat och designat här men intresset är stort och vi har både återförsäljare, distributörer och kunder utomlands.

Ja, köpvillkor gäller. När du önskar returnera eller har garantifrågor så maila till order@korprazor.com så behandlar vi ditt ärende direkt. Kom ihåg att vara så fullständig i mailet som möjligt, bifoga kvittonummer och telefonnummer för snabbare hantering.

Vår kundtjänst finns alltid tillgänglig för dig, du är mer än välkommen att maila till info@korprazor.com vid generella frågor eller funderingar.

Om KORP


Vår non-foaming gel är oerhört snäll mot huden och ger en mjuk känsla vid rakning. Dessutom täpper inte gel ihop bladen lika lätt som traditionellt rakskum.

Detta är en smaksak och väldigt individuellt. Den 5-bladiga ger det bästa resultatet, men passar kanske inte alla. Som ny KORP användare rekommenderas alltid startpaketet där du får med både 3 blad och 5 blad, där kan du pröva dig fram vilket som känns bäst.

Handtaget har inga rörliga delar vilket maximerar livslängden. Rörliga delar sitter istället på bladet som ändå byts ut med jämna mellanrum. Rakbladen är extremt vassa ASR-blad vilket ger en mycket nära rakning samt att hållbarheten på skärpan står sig längre. På själva bladet sitter en gummiremsa som hjälper till att få upp hårstrå, samt en efterfuktande aloe vera-remsa. Allt är förpackat i pappkartong vilket är miljövänligt.

Använd Non-foaming gel. Raka alltid i samma riktning som ditt hår växer. Även en dusch innan rakning är bra. Det öppnar upp dina porer och mjukgör skäggstråna.

! Vår käraste dotter har fått en hjärntumör, tyvärr har det därmed uppstått förseningar och kommunikationsproblem hos oss. Vi beklagar det inträffade och lovar att följa upp alla er drabbade så snart som möjligt. OBS! Obekräftad leveranstid. Dismiss